Traditionelle arrangementer 2017-02-04T16:02:47+00:00
Sundhed
Æg, æg og atter æg
Varsler

I Esbjerg Golfklubs restaurant er det naturligt, at årets store højtider markeres, på festligste vis.

Til højtiderne knytter sig mange traditioner, som oftest traditioner, der knytter sig til en egn. Esbjerg er en ung by, med kun ca. 150 år på dåbsattesten. Her bosatte sig hurtigt folk fra alle egne af landet, og de førte højtidstraditioner med sig af alle tænkelige arter. En rigdom vi i dag kan trække på, når vi planlægger den spiselige side af en højtid.

paaskeblomst

Påske

Påske er den første af årets store højtider som vi markerer i restauranten med vores traditionelle påskefrost, hvori der bl.a. indgår ….

Pinse

Pinse er den næste store højtid i kalenderen. I pinsen er traditionerne omkring maden ikke så markant, som ved de andre højtider. Den mest markante er nok, at en del mennesker højtideligholder pinsen med spisning af fisk. Hos os har vi valgt at fejre pinsesolens dans over Marbæks lyngbakker med en stor brunch i forbindelse med klubbens pinseturnering, men også de øvrige pinsedage er det selvfølgelig muligt at fejre pinsen, med vores righoldige spisekort.

Mortens aften

Når sæsonen går på hæld og aftenerne er blev mørke, kommer dagen, der på festligste vis peger frem mod julen. Mortens aften er en tradition som rigtig mange fejrer i Esbjerg Golfklubs restaurant. Den er nok en af de mest fasttømrede menuer overhovedet. Vi har and, flæskesteg og ris a la mande på programmet, men husk at bestille plads i god tid, så du ikke går glip af en hyggelig aften i golfklubben.

julefrokost

Julefrokosten

Når julelysene tændes på det store træ på 9. hul, så er det blevet tid til julefrokosterne. Vi har et stort program til julefrokosten, så det er muligt at sammensætte lige netop den frokost, du må have lyst til. Julefrokosten serveres kun for selskaber, men hvis I kun er nogle få personer, så har vi en juleplatte som absolut er værd at prøve.

Velkommen til at fejre din højtid i Esbjerg Golfklubs restaurant.