Restaurant JC 2017-06-07T17:18:13+00:00

Selskaber:

Min. 20 kuverter

også ud af huset.

Ved bestilling af selskab betales depositum kr. 3000,- som fratrækkes den endelige opgørelse.

Brunch er et 3 timers arrangement. Efterfølgende timer påregnes kr. 55,- pr. kuvert pr. påbegyndt time.

Kontakt:

restaurant@egk.dk

Også Take Away:

take-away

Menukortet
Fest i restaurant JC
Festmenu
Traditioner

Restaurant JC

Esbjerg Golfklubs restaurant fylder stort set hele første sal i klubbens dejlige klubhus.

Her er alle velkomne, om du er golfspiller eller ej, om du er medlem af Esbjerg Golfklub betyder heller ikke noget. Som sagt alle er velkommen til at nyde udsigten fra restauranten eller fra de store terrasser, der omgiver Esbjerg Golfklubs restaurant.

Her kan du stresse af, få lidt godt at spise og drikke, og lade op til en ny dag i dit pulserende liv. Eller måske er det din næste festlige begivenhed, vi skal arrangere for dig. Vi er klar til alle udfordringer, intet er for småt og kun lokalernes størrelse sætter grænser for, hvor mange I kan være.

Fra trappen i underetagen kommer man direkte op i den store lyse restaurant, med tilhørende buffet, hvor drikkevarer af enhver tænkelig art kan købes.

I restauranten er der plads til ca. 110 spisende gæster i det store restaurationslokale. Dette lokale kan efter behov opdeles enten ved en skydevæg eller med spanske vægge, der fleksibelt kan stilles op efter behov.

Ved siden af det store restaurationslokale ligger et mindre lokale, i daglig tale kaldet baren. Her er plads til 40-50 spisende gæster. Da lokalet kan lukkes fuldstændig af fra de øvrige lokaler, egner det sig fortrinligt til mindre selskaber, typisk fødselsdage og konfirmationer, men også bryllupper har med succes været afholdt her.

Velkommen i Esbjerg Golfklubs restaurant, der til daglig bestyres af vores værtspar Chi og Jan, der driver restauranten under navnet Restaurant JC.