Proshop 2017-10-16T20:00:33+00:00

Fredag: 09.00 – 14.00

Lørdag – Søndag: 09.00 – 13.00

Helligdage: Lukket

Ellers åben efter aftale.

Vi modtager gerne:

Vi er stolte af:

Kontakt:

Mail: info@bjbettergolf.com

Mærker hos B&J Bettergolf
Esbjerg Golfklub Merchandise

B&J BetterGolf

Esbjerg Golfklub’s Proshop er drevet af de to PGA golftrænere, Ben Tinning og Johannes Eriksen. Proshoppen har en fysisk butik og en internetbutik www.bjbettergolf.com

Hos bjbettergolf kan du købe alt hvad dit golf hjerte begærer. Der bliver lagt stor vægt på servicen og du vil altid opleve et imødekommende og hjælpende personale.

Shoppen har golfudstyr fra nogle af golfens største producenter, som Titleist, Cobra, Callaway og har alt fra drivers til puttere.
Der findes også et bredt udvalg af golftøj, med store mærker som Galvin Green og Under Armour til herrespilleren. Samt et bredt udvalg af højkvalitets produkter fra Daily Sport, Röhnisch og Nike til damespilleren. I butikken kan du blive klædt på fra top til tå i tøj af højeste kvalitet.  Til junioren findes der udstyr, sko og tøj og du vil altid få den rette hjælp til dit næste køb.

I proshoppen vil du altid kunne få god vejledning og viden omkring dit næste køb af udstyr, tøj og sko. Der er helt sikkert noget til dig. Det store udvalg betyder at der er noget for alle slags spillere, elitespiller eller begynder, der vil helt sikkert være noget for dig.
Du vil altid få en smilende betjening, god vejledning og stort udvalg af produkter hos bjbettergolf.

Trænger dit golfudstyr til en justering, er det professionelle værksted rustet til at klare selv de sværeste opgaver. Vores dygtige personale både reparerer og tilretter, så du hurtigt kan komme på golfbanen igen.

At købe golfudstyr er en tillidssag. Hos B&J BetterGolf I/S gør vi os fortjent til din tillid ved blandt andet at stille store krav til vores personale og ved at føre de bedste produkter.