Lyst til at spille golf2017-02-14T23:43:45+00:00

Golf er et meget simpelt spil, som går ud på at slå en lille bold i hul på så få slag som muligt.

Men golf er meget mere end det. Det er et spil med mere end 500 års traditioner, 34 finurlige regler og en dyb fascination.

Spillet går rigtigt nok ud på at slå den lille hvide bold fra teestedet (starten på et hul) hen til et næsten lige så lille hul på færrest slag. Men for mange, der dyrker golf, er det sekundært i forhold til alle de andre oplevelser, som sporten giver.

Golf er et socialt spil, hvor man kan tilbringe 4-5 timer i selskab med familie, venner eller fremmede. Golf er smukke naturoplevelser i skov, mark og eng. Golf er god motion, hvor du i løbet af en runde får gået 10 kilometer. Golf er en sport, hvor nybegynderen kan konkurrere på lige fod med klubmesteren takket være det geniale handicapsystem. Golf er et spil for alle aldersgrupper og køn.

Men først og fremmest er golf et fascinerende spil, som det er umuligt at slippe, når du først er begyndt.

I dag er næsten 150.000 danskere medlem af en golfklub, og hvert år får omkring 10.000 nye danskere øjnene op for golf.

For 20-30 år siden var golf forbeholdt de få og de velbeslåede. Der var ikke mange baner i Danmark, og det var meget dyrt at spille. Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag er det folk fra alle samfundslag, der dyrker spillet. Lige fra direktøren til rengøringsassistenten, fra den syvårige dreng til den 87-årige dame. Hvor det tidligere var en sjældenhed at møde en ligesindet, er det i dag stort set umuligt at gå til en fest uden at møde en eller flere, der også er smittet med golf-bacillen.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med golfsporten? I folderen “Vejen til bagmærket” kan du læse om, hvad du skal kunne for at blive klar til at spille på en rigtig golfbane.