Bestil tid hos en pro 2017-02-06T22:24:39+00:00

Lektioner og kurser

Både Ben Tinning og Johannes Eriksen er uddannet PGA trænerer og ansat til at varetage golftræningen i Esbjerg Golfklub. Har du brug for at få kigget på svinget er du altid velkommen uanset om du er medlem af Esbjerg Golfklub, af en anden klub eller bare ønsker at prøve kræfter med golfen for aller første gang.

Muligheden og variationen af undervisning er bred og der er mulighed for at booke alt fra en helt traditionel golflektion (20 min.) til undervisning med video eller Trackman.

Vores proer anbefaler golfspillere, at tage flere lektioner end de egentlig gør og selv mener, er nødvendig. En golfspiller, der spiller to gange om ugen, burde se en golftræner minimum fire gange om året. Derved er man sikker på ikke at tilegne sig for mange unoder, og samtidig får man et større indblik i ens golfsving. Hvilket helt sikkert giver dig nogle værktøjer til at få mere ro og stabilitet i dit golfspil.

Golftræningen foregår på vores træningsbane og proerne anbefaler alle deres elever at være opvarmet og klar til undervisning på det aftalte tidspunkt.

Login til bestilling:

af lektioner og kurser KLIK HER