Udflugt, golf for sjov 2017-02-06T17:47:59+00:00

Udflugt, golf for sjov

Esbjerg Golfklub giver personaleforeninger, kortklubber og andre grupper af mennesker mulighed for at tilbringe et par hyggelige timer sammen på klubbens dejlige anlæg. Vi stiller ingen krav til, at deltagerne har spillet golf før – og udstyret låner I selvfølgelig som en del af prisen.

Slip jer selv løs og tilbring et par timer sammen, hvor den står på golf, grin og udfordringer i de skønne omgivelser i Marbæk. I har en professionel golftræner til rådighed, så alle får lært at beherske den mest grundlæggende teknik. Og skulle der være en eller flere øvede golfspillere med, har de også mulighed for at hente et par gode råd til deres teknik.

Vi starter på træningsbanen, hvor der er fri adgang til at slå bolde ud og lære det grundlæggende. Der bliver også tid til en runde på vores dejlige Par-3 bane. Denne bane er en overkommelig udfordring for nybegyndere – og alligevel krævende for den øvede spiller, der ønsker at træne sine korte slag.

Deltagerantal:

Varighed:
Fra 2 til 4 timer

Pris:
10-12 deltagere: 2.500 kroner. Herefter 2.000 kroner pr. yderligere 10 deltagere.
Med i prisen er lån af udstyr, bolde og instruktion af professionel golftræner.

Booking:
Via mail på hc@egk.dk