Partner samarbejde 2017-02-15T00:06:26+00:00

Partnersamarbejde

Esbjerg Golfklub er et fantastisk sted, hvor vi bruger tiden på noget af det, vi holder mest af.

Som sponsor i Esbjerg Golfklub kan du omsætte din støtte til forretningsmæssige fordele.

Hvad enten du foretrækker netværksmuligheder, synlighed eller en kombination, finder vi den rigtige løsning for dig.

Esbjerg Golfklub besøges hvert år af et stort antal gæster og ca. 1700 medlemmer blandt andet fordi vi kan byde på enestående naturoplevelser og golfoplevelser ud over det sædvanlige.

Naturligvis er det først og fremmest oplevelserne på vores to fantastiske 18-hullers baner, vi kommer her for. Men også for at hyggesnakke over et godt måltid og lidt at drikke i klubbens restaurant, hvor der er panoramaudsigt til naturen og ikke mindst til Marbækbanens 9. hul.

Man mærker tydeligt, at Esbjerg Golfklub er en gammel klub, der har haft god tid til at finde sin egen stil og stemning. Medlemmerne er meget forskellige i både alder og golfhandicap.

Elitespillere og hyggegolfere trives side om side, og de mange ”klubber i klubben” er med til at skabe en livlig stemning.

Marbæk banen er kendt og anerkendt blandt golfere langt ud over landets grænser. Ikke mindst fordi det er en vaskeægte mesterskabsbane med blandt andet fire Europamesterskaber og to gange Challenge Tour på CV’et.

Myrtue banen byder på afvekslende spil med masser af muligheder for, at både begyndere og garvede spillere kan udfordre sig selv.

Når tiden ikke er til en runde på de store baner, er her gode muligheder for at trimme golfsportens mange detaljer på træningsanlæggets putting-green, indspil greens, driving-range og par 3-bane.

Esbjerg Golfklub er et fristed for både medlemmer og gæster.