Company Day 2017-02-06T17:47:10+00:00

Company days

Esbjerg Golfklub tilbyder skræddersyede Company Days tilpasset lige netop dine ønsker og behov.
Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan krydrer dit golfarrangement.
Vi hjælper selvfølgelig med både planlægning og afvikling, så kom bare med dine ønsker og find eventuel inspiration nedenunder.

Turneringer

Der er mulighed for at leje banerne Myrtue eller Marbæk hele dagen, så I kan nyde dagen i jeres eget tempo. Antallet af gæster samt dit budget afgør, om man vælger en gunstart, løbende start eller baglæns gunstart, og vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den rigtige løsning.
Der er mulighed for fantastiske Hole in One præmier, og du kan krydrer dagen med indbyggede konkurrencer såsom Beat The Pro, Længste Drive eller Nærmest Flaget.
Derudover kan vi sørge for, at dine gæster er 100% klar med en EGK Starter Kit, indeholdende alle mulige praktiske ting til runden, og vi stiller naturligvis også låneudstyr til rådighed for de gæster, der ikke har deres eget udstyr.

Turneringsledelse

Tilvælges turneringsledelse, får du alle muligheder for også selv at nyde arrangementet — det hele er lagt i hænderne på vort kvalificerede personale. Vi kan tage os af

• Udarbejdelse af invitation
  • Rådgivning i valg af turneringsform
  • Modtagelse af tilmeldinger
  • Oprettelse af startliste
  • Udarbejdelse af personlige scorekort samt evt. holdkort
  • Opsætning af banen — flag, nærmest pinden, længste drive m.v.
  • Udarbejdelse af program og turneringsbetingelser
  • Udlevering af scorekort og andet materiale på dagen
  • Igangsætning af spillet
  • Turneringsledelse undervejs (regelfortolkning/afgørelse af tvister m.v.)
  • Indtastning af scores
  • Udarbejdelse af resultatlister
  • Bistand ved præmieoverrækkelse

Al trykt materiale er naturligvis med dit firmalogo!

Events

Udover selve turnerings delen kan vi også tilbyde en række forskellige events til at gøre dagen lidt anderledes. Mulighederne er mange, men det kunne for eksempel være et underholdende golfshow, en golf clinic med vores dygtige pro’er, vinsmagning, et foredrag eller noget helt andet… Vi finder det hele til dig!

Reklamer

Vi hjælper gerne med at skabe stemningen på dagen ved at sætte firmaflag, bannere, skilte m.m. op omkring Esbjerg Golfklub. Derudover kan firmalogoet sættes på bolde, tees, blyanter, scorekort, tøj, osv..