Anden dag på eccotouren: Kalder mindelser frem

/Anden dag på eccotouren: Kalder mindelser frem

Anden dag på eccotouren: Kalder mindelser frem

For nogle af de ældste medlemmer af Esbjerg Golfklub, kunne anden dagen på eccotour i Esbjerg Golfklub, bringe mindelser frem fra længst forgangne tider.

I mindernes bog ligger mange beretninger om golfrunder i Nørreskoven, som på særlig smukke dage, blev afbrudt af “familieudflugter i det grønne.”

Vejret i dag var endnu en dag med flot blå himmel og varme, som man næsten kun finder i syd europa. Men det var nok ikke solskinnet, der gjorde at “flowet på banen” et par gange gik helt i stå, snarere vinden der over middag pludselig friskede en del op og snød spillerne ude på det åbne område på Marbækbanen.

Men fakta er at spillerne og publikum tog situationen med ophøjet ro, nød det flotte vejr og den lige så smukke natur:

Andre indtryk fra dagen:

2018-08-31T20:59:23+00:00 august 2nd, 2018|