/Første dag på eccotour Made in Denmark Qualifier presented by EnergiMetropol Esbjerg

Onsdag den 1. august 2018 blev så den første dag på eccotour 2018 i Esbjerg Golfklub.

Spillere, arrangører og de mange frivillige hjælpere fik den smukkest tænkelige modtagelse i den ellers barske vestjyske natur. Greenkeeperne og en gruppe juniorspillere havde sørget for at Marbækbanen endnu en gang præsenteredes på bedste måde.

Klokken halv otte præcist gik de første starter og derefter gik det så bare derudad i de næste mange timer, med to runder og i alt 168 spillere, heraf en gruppe unge spillere der skulle have afgjort sportsjournalisternes junior mesterskab.

Herunder kan du se en række hurtige “skud” fra klubbens interne fotograf Ib C. Nielsen:

2018-08-31T21:24:24+00:00 august 1st, 2018|