Ryder Cup Captain Thomas Bjørn besøgte Esbjerg Golfklub

/Ryder Cup Captain Thomas Bjørn besøgte Esbjerg Golfklub

Ryder Cup Captain Thomas Bjørn besøgte Esbjerg Golfklub

Den 31.07.2018 blev en mindeværdi dag i Esbjerg Golfklub i mere en én forstand.

Thomas Bjørn, Ryder Cup Captain 2018, besøgte vores klub og spillede en lille show-match, med Ben Tinning. Baggrunden var såmænd alvorlig nok, idet de to for 23 år siden, næsten på datoen, spillede på Challenge Touren en turnering som endte med et lige resultat, så de to spillere måtte ud i omspil på hul 1. Resultatet dengang blev at Thomas Bjørn lavede en birdie på hullet og Ben Tinning en par. Bjørn trak altså det længste strå, men nu skulle der tages revance 23 år efter eller som Thomas Bjørn udtrykte det, “… her hvor vi så småt er begyndt at planlægge 50 års fødselsdagen …”.
Resultatet af revanchen trak ud, hul 1 spillede begge i par. Andet revanchehul var hul 9, begge spillere lagde bolden flot på green omend temmelig langt fra pinden. Ben havde et 10-12 meter put, som han lagde pænt til rette til en, for ham, nogenlunde sikker par. Thomas Bjørn havde et put på 6-8 meter. Mange af os der kiggede på tænkte nok at så blev det trods alt lige i revanche matchen.
Men der gjorde vi “regning uden vært”. Thomas Bjørns ret specielle nye puttergreb, viste sin værdi. Bolden rullede præcist og sikker, på den fremragende green, hen og faldt nydeligt i hullet.
Resultat: Styrkeforholdet er bevaret mellem de to. Men sjov og hyggeligt var det og som Ben udtrykte det efter matchen, “… det at vi i dag har besøg af den første danske Ryder Cup Captain, er der nok ikke mange af os der helt forstår værdien af endnu …”

TV Syd var på pletten og lavede nedenstående indslag i deres nyhedsudsendelse om aftenen:

Men dagen var bestemt ikke slut endnu for Thomas Bjørn og Esbjerg Golfklubs medlemmer. Nu var det en gruppe juniorer, der fik fornøjelsen af Ryder Cup Captainen i en lukket trænings session.

Over middag gik det løs på Driving Range, hvor Thomas Bjørn holdt en såkaldt clinic for alle interesserede medlemmer af Esbjerg Golfklub.

2018-09-01T00:03:25+00:00 juli 31st, 2018|