Juniorspillerne hjælper til med banereparationer.

/Juniorspillerne hjælper til med banereparationer.

Juniorspillerne hjælper til med banereparationer.

Det er selvfølgelig ingen hemmelighed at turneringer som eccotouren slider hårdt på banen, så derfor er der også brug for mange hænder hver dag til de nødvendige reparationer, når banen skal stå i den stand som vi i Esbjerg Golfklub ønsker at præsenterer banen i overfor vore gæster.

Greenkeeperne møder ind kl. 04.00 om morgenen for at gøre banen spille klar til de første starter ved 7-tiden.

I løbet af dagen overvåges banen på forskellig vis og når aftenen begynder at falde på møder vore yngste medlemmer op for at give greenkeeperne en hånd med.

I det hele taget er en uge, som den vi oplever netop nu, noget helt særligt. Rigtig mange klubmedlemmer giver en hånd med og høster derigennem nye bekendtskaber og en fælles stolthed over vores gamle klub.

Indtryk fra turf-up:

2018-08-31T21:52:13+00:00 juli 31st, 2018|