Thomas Bjørn besøger Esbjerg Golfklub

/Thomas Bjørn besøger Esbjerg Golfklub

Thomas Bjørn besøger Esbjerg Golfklub

Thomas Bjørn, – kaptajnen for Europas Ryder Cup hold, – glæder sig til at gense Esbjerg Golfklub mandag den 30. juli 2018.

Netop Esbjerg Golfklub var stedet, hvor det hele for alvor tog fart for Thomas Bjørn’s karriere.
I sæsonen 1995 vandt Bjørn 4 gange på den Europæiske Challenge Tour og den ene af disse var turneringen Esbjerg Danish Closed, der blev spillet på mesterskabsbanen i Marbæk.

Inden sidste runde blev turneringen ført af Ben Tinning, men Bjørn satte banerekord (64 slag) i sidste runde og tvang den lokale stjerne ud i et omspil.
Et omspil som Bjørn vandt med et drømmeslag fra den ene fairwaybunker på hul 1.

”Et ikonisk omspil her i Esbjerg, som mange af vores medlemmer stadigvæk kan huske”, fortæller trænermanager Johannes Eriksen og tilføjer ”Med Thomas’ besøg i Esbjerg ønsker vi at lave en re-match mellem Thomas Bjørn og Ben Tinning”
Re-matchen vil finde sted mandag den 30. juli fra kl. 09.15 ogalle interessere er velkomne til at kigge med. Ben Tinning og Thomas Bjørn vil spille hullerne 1 og 9 på Marbæk.

Umiddelbart efter spilles den første af 3 Pro-Am’s i forbindelse Ecco Tour turneringen Made in Denmark Qualifier presented by EnergiMetropol Esbjerg.

Se programmet for den 30.juli her.

Onsdag den 1. august starter eccotour turneringen, som spilles over 3 runder. Der vil være 168 spillere til start.

2018-07-31T00:00:41+00:00 juli 27th, 2018|